Posat en contacte amb el club: cvsantantoni@gmail.com

Posa't en contacte amb el club al correu electrònic cvsantoni@gmail.com o al telèfon 644413418.
I ens trobaràs a: Passeig del Mar, 49-51 - 17230 Palamós MAPA

13 d’agost del 2008

QUIM ESTEBA S’EMPORTA EL GRAN PREMI SANT ANTONI AMB AUTORITAT

El Quim Esteba, del Club veí Club Nàutic Tamariu, guanya per segon any consecutiu el Gran Premi Sant Antoni de manera irrefutable amb dos primers.

Regata accidentada la del dissabte amb tres retirats, el Jaume Borràs que va trencar un grillet de la politja, el Jaume Bellera amb un forat, i el Pep Flaquer, que va trencar l’escota. A més a més, es va tenir que anular la primera prova i donar una nova sortida, ja que es va trencar el cabo de la boia de sotavent.

El jurat ho va resoldre amb un triangle mes petit i una ràpida sortida, aconseguint que no es fes gaire tard. El Joaquim Esteba de seguida es va col·locar primer al primer llarg, i va dominar la regata fins el final, només amb un petit ensurt del Jordi Roigé que al final de l’empopada se li va acostar perillosament. Al final, primer el Quim seguit de l’Adrià Mur, que va recuperar per dalt a l’última cenyida, i tercer el Jordi Roigé.

A la segona prova la sortida va ser molt ajustada, amb 5 OCS: el Pep Flaquer, el Jaume Bellera, l’Adrià Mur, el Julian Castellà i el Jaume Borràs. De seguida, el Joost Depoorter i el Quim Esteba es van destacar i al final de la primera cenyida, ja portaven a la resta de la flota uns 300 metres. A la segona cenyida, el Joost va deixar marxar al Quim cap a dalt, i li va costar que se li escapés prop de 100 metros, dominant el Quim la resta de la prova.

Lluitant pel tercer lloc, el Jordiet Sabater va anar tota la regata, des del principi del primer llarg, amb el Víctor Depoorter enganxat, i aguantant tots els intents d’avançament, fins que al final de la regata, el Jordiet va fer curt a la línea de arribada, i amb una virada de mes, el Víctor per insistència va entrar tercer aconseguint el segon lloc de la general, empatat a punts amb el tercer de la general, el Jordiet.

Amb segona categoria, primer va ser el Jordi Roigé, gràcies al segon lloc del primer dia. Segon molt regular, el Ruben Monreal i tercer el Dani Juscafresa. La classificació complerta la podeu trobar a la secció classificacions d’aquesta Web.

El lliurament de premis va tenir lloc en el local del club en el transcurs d’un pica-pica.