Posat en contacte amb el club: cvsantantoni@gmail.com

Posa't en contacte amb el club al correu electrònic cvsantoni@gmail.com o al telèfon 644413418.
I ens trobaràs a: Passeig del Mar, 49-51 - 17230 Palamós MAPA

14 de desembre del 2011

JORDIET SABATER S'EMPORTA LA COPA GUIDO DEPOORTER DE VELA A SANT ANTONI

Jordiet Sabater es va proclamar vencedor absolut de l'International Guido Depoorter Cup 2012, que ha arribat aquest any a la cinquena edició amb un nou rècord de participació: Quaranta-sis inscrits. El protagonista,  el vent, que en edicions anteriors havia bufat en excés,  aquest cap de setmana va brillar per la seva absència.
La primera prova es va disputar amb un temps primaveral. Jordiet Sabater es va situar de seguida en la primera posició, que no va abandonar durant tota la regata, seguit del Julián Castellà i de Josep Maria Casadevall, tots del Club de Vela Sant Antoni. A segona categoria,  Íñigo Puig, del Club Nàutic Sitges, va vèncer amb autoritat, aconseguint un meritori novè lloc de la classificació general. Segon i tercer van entrar Daniel Juscafresa i Jaume Borrás, els dos del club de Vela Sant Antoni. La segona prova es va anul·lar a falta de vent.
Aquest any la disputa del Freestyle va ser molt complicada, i a pesar del poc vent es van veure piruetes molt complicades i moltes bolcades. El vencedor va ser Jordiet Sabater, seguit pel Joost Depoorter. El lliurament de premis es va celebrar, com és habitual a l'Hotel Aubi, en un acte en el qual es va homenatjar Guido Depoorter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa aquí el teu comentari.