Posat en contacte amb el club: cvsantantoni@gmail.com

Posa't en contacte amb el club al correu electrònic cvsantoni@gmail.com o al telèfon 644413418.
I ens trobaràs a: Passeig del Mar, 49-51 - 17230 Palamós MAPA

17 de setembre del 2012

CAMPANYA DE RECOLLIDA D'ALIMENTS

Juntament amb la Federació Catalana de Vela tirem endavant una iniciativa solidària  amb Càritas.
El 22 i 23 de setembre, farem una campanya de recollida d'aliments per aquelles persones més necessitades, que ara més que mai, necessiten l'ajut i la complicitat de totes i tots nosaltres.
Durant aquests dos dies, tots aquells que vulguin participar en la recollida, habilitarem un punt de recollida a la seu del club que posteriorment Càritas recol·lectarà i distribuirà a les famílies que més estan notant les conseqüències de la crisi.
Per altra banda, tots aquells que visiteu el Saló Nàutic de Barcelona (26 al 30 de setembre) s'habilitarà un punt de recollida d'aliments a l'estand de la Federació Catalana de Vela.
Es tracta d'un projecte unitari i ambiciós que no només requereix aportacions alimentàries dels ciutadans, sinó un suport especial per a l'organització, la gestió i la coordinació de la campanya perquè aquesta sigui un èxit rotund!
Tan sols us demanem un petit cop de mà que, de ben segur, tindrà uns efectes enormes per fer una mica més dignes les vides de moltes famílies que en aquests moments estan passant moltes dificultats per tirar endavant.

Salutacions cordials,

Jordi Sabater
Vicepresident CVSA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa aquí el teu comentari.