Posat en contacte amb el club: cvsantantoni@gmail.com

Posa't en contacte amb el club al correu electrònic cvsantoni@gmail.com o al telèfon 644413418.
I ens trobaràs a: Passeig del Mar, 49-51 - 17230 Palamós MAPA

15 d’agost del 2007

VICTOR DEPOORTER GUANYA EL PRIMER GRAN PRIX GUIDO DEPOORTER

Aquest cap de setmana es va disputar en aigües de De Hann el primer GRAN PRIX GUIDO DEPOORTER. El Guido va acudir a la fita acompanyat de un dels seus 23 nets, el Victor, que va poder participar amb el patí local número 2688.

El primer dia el vent va acompanyar, i amb un força 3 es van disputar dues mànigues que va dominar el Víctor amb dos primers classificats.

El segon dia, amb un vent mes fluix, rolades i marees, el Víctor va patir de valent, encara que va poder classificar-se cinquè guanyant el "Gran Prix" per l'avantatge mínim d'un punt.

El Sr. Guido Depoorter va gaudir de valent al repartiment de premis, on va delectar a l'audiència explicant, fil per randa, tot tipus d'anècdotes.

Com tots sabeu, el Guido es l'artífex de que hi hagin patins a Bélgica, fet que se li ha reconegut amb la creació d'aquest Gran Prix. Per aquest desembre, el Club de Vela Sant Antoni organitza el TROFEU GUIDO DEPOORTER, un nou reconeixement a la seva dedicació en vers al Patí a Vela i al nostre Club.

El Windhaan Club, líder en la pràctica del Pati a Vela a Bèlgica, conta amb una flota molt activa. Amb aquest Gran Prix van participar, a mes del Víctor, 22 patinaires locals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa aquí el teu comentari.