Posat en contacte amb el club: cvsantantoni@gmail.com

Posa't en contacte amb el club al correu electrònic cvsantoni@gmail.com o al telèfon 644413418.
I ens trobaràs a: Passeig del Mar, 49-51 - 17230 Palamós MAPA

20 de desembre del 2007

FINALITZA EL PRIMER TROFEU GUIDO DEPOORTER

Cartell 2007 Trofeu Guido Depoorter
Classificació 2007 Trofeu Guido Depoorter (triangle)
Classificació 2007 Trofeu Guido Depoorter (freestyle)  

Fotos Freestyle (dissabte)
Fotos Freestyle (diumenge)
Primer premi trofeu Guido Depoorter
Caricatura de Guido Depoorter

Joost Depoorter vencedor del Trofeu Guido Depoorter 2007
El fill del Guido Depoorter, el Joost Depoorter va vèncer en la prova de triangle, amb unes condicions molt complicades. Al vent rolón de Tramontana que oscil•lava entre 10 i 20 nusos, se li va afegir una fort corrent de Llevant, acompanyada d'ones de 4 metres. Joost va saber dominar la regata de principi a fi. Segon i tercer van entrar el Jordiet Sabater i l’Adrià Gabarró.

En segona categoria el vencedor va ser el Jaume Borràs, seguit del francès Jacques Guibert i del danès olímpic, Henning Wind. El premi a la primera fémina el va guanyar l’Ana Pujol, i el de primer veterà el Jordi Sabater. El vencedor del Trofeu Guido Depoorter de Freestyle va ser el seu nét, el Victor Depoorter, que molt inspirat, va realitzar una final magistral, i va fer les delícies de tots els assistents. El lliurament de premis es va realitzar en l'Hotel Aubí, en un acte en el que per part de l'Ajuntament de Calonge van assistir l'alcalde, el Sr. Antoni Esteve i Tauler, i el regidor d’esports, Sr. David Plana i Alvarez.

El restaurant del Aubí, es va quedar petit, i els asistents no perdien detall.

Guido Depoorter es va emocionar repetides vegades rebent múltiples mostres d'afecte per part dels assistents. Xavier Roca va llegir unes paraules del president del Adipav, Gerard Esteva, que per compromisos ineludibles no va poder assistir a l'acte.

El president del Club de Vela Sant Antoni, el Jordi Pascual li va fer lliurament d'una placa commemorativa. 

Per part del Club Natació Badalona, el Sr. Sebastià Mas li va dirigir unes emotives paraules, i li va fer lliurament d'una placa amb una foto dedicada en la que apareixien 25 patinaires emblemàtics d'aquest club. 

Finalment, l'artista i patinaire David Gràcia li va lliurar una caricatura signada per tots els patinaires del CVSA.

Per concloure l’acte, es va procedir al repartiment dels premis on Guido Depoorter, acompanyat del famós maquetista Marc Mitjà, van lliurar la reproducció del seu primer patí, el HOUZEE 406, al Campió Absolut del Trofeu Guido Depoorter, el Joost Depoorter.

Des del Club de Vela Sant Antoni ens acomiadem no sense abans agrair a les institucions, als esponsors, i com no, a tots vosaltres l'ajuda prestada perquè aquest primer Trofeu Guido Depoorter hagi estat un èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Posa aquí el teu comentari.